Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

Microneedling behandeling

Op zoek naar een bewezen effectieve cosmetische behandeling voor huidverbetering? Dan is een microneedling behandeling iets voor jou! Microneedling is een van de populairste behandelingen van het moment. Deze medische behandeling stimuleert vernieuwing van de huidcellen en zuivering, versteviging van de huid, vermindering van reliëf en een egalisering van de huidteint. Een microneedling behandeling is een zeer gewilde oplossing voor huidklachten of huidveroudering.

Wat houdt een microneedling behandeling in?

Bij een microneedling behandeling wordt op een gecontroleerde manier met hele kleine, steriele naaldjes in de huid geprikt. Tijdens de behandeling maakt de huidtherapeut van Filler House gebruik van de SkinPen, die roterend over de huid wordt bewogen. De behandeling stimuleert het natuurlijk herstelproces in de diepere lagen van de huid en bevordert de doorlaatbaarheid van de huid. Na de behandeling zal de huid hard aan de slag gaan om de ultra fijne gaatjes in de huid te herstellen. Door het natuurlijk herstelproces en de aanmaak van nieuw collageen en elastine zal de huid na een SkinPen behandeling zichtbaar strakker, steviger en jeugdiger ogen.

 

 

100% veilige microneedling behandeling

Bij Filler House wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Onze huidtherapeut gebruikt de zeer veilige en medisch goedgekeurde SkinPen. De SkinPen bevat zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal, waardoor de kans op ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen of andere complicaties uiterst klein is. Een ander groot voordeel van de SkinPen is de vaste, continu bewaakte naalddiepte. Hiermee ben je verzekerd dat de huid altijd op de juiste, veilige diepte behandeld wordt.

 

Microneedling kuur voor optimaal resultaat

Direct na de eerste behandeling met de SkinPen wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om optimaal resultaat te behalen, is onder meer afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Bij het opstellen van het behandelplan kijkt de huidtherapeut deskundig en eerlijk naar jouw huidconditie, wensen en doelen. Voor het beste resultaat adviseert de huidtherapeut een kuur van 3 tot 6 maandelijkse behandelingen. Om de huidverbetering in stand te houden is een halfjaarlijkse onderhoudsbehandeling wenselijk.

Huidverjonging stimuleren met een microneedling kuur

Een microneedling kuur is zeer populair onder cliënten die de effecten van huidveroudering tegen willen gaan. Vanaf je 25e levensjaar neemt de natuurlijke hoeveelheid collageen en elastine in de huid af. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels en fijne lijntjes rond de ogen, oogleden, hals, neus en decolleté. Een microneedling behandeling activeert huidcellen om zich te vernieuwen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in bindweefselcellen. Microneedling is bijzonder doeltreffend en werkt verstevigend, vitaliserend en hydraterend voor de verslapte en verouderde huid.

Huidproblemen effectief aanpakken met microneedling

Microneedling is zeer geschikt voor de behandeling van huidaandoeningen als littekens, striae, pigmentvlekken, grauwe huid, door de zon beschadigde huid, acne, oneffenheden en rosacea. Bij Filler House zijn we altijd resultaatgericht en stellen we voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan op, afhankelijk van de indicatie. Bij huidaandoeningen adviseert onze huidtherapeut gemiddeld 6 behandelingen voor een langdurige verbetering van de huid. Na een microneedling kuur zal de huid nog enkele maanden zichtbaar verbeteren.

Wat kost een microneedling behandeling?

Filler House hecht veel waarde aan eerlijk en deskundig advies. Daarom starten wij alleen met een behandeling als het gewenste resultaat ook realistisch is. Onze huidtherapeut stelt voor elke cliënt een behandelplan op maat op. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het benodigde aantal behandelingen en kunnen daardoor per cliënt verschillen.

 

Adviesgesprek & persoonlijk behandelplan

Gratis en vrijblijvend

Losse microneedling behandeling gezicht met SkinPen

€ 135,-

Microneedling kuur (3 behandlingen)

€ 385,- (i.p.v. €405,-)

Microneedling kuur (6 behandelingen)

€ 750,- (i.p.v. €810,- )

 

Voor- en nazorg bij een microneedling behandeling

Een microneedling is laagdrempelig en kent weinig risico’s. Wel adviseert onze huidtherapeut om voorafgaand aan de behandeling goed voor de huid te zorgen. Dit komt het resultaat van de microneedling behandeling ten goede en bevordert het herstel. Ook goede nazorg is essentieel voor een optimaal resultaat. Onze huidtherapeut geeft gedurende het behandeltraject advies over producten die geschikt zijn voor jou en je huid.

 

Voor de behandeling

Staat er een microneedling behandeling op de planning, dan is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden. Beperk blootstelling aan zonlicht of de zonnebank en smeer de huid dagelijks in met zonnebrandcrème (SPF 30 of hoger).

 

Na de behandeling

De eerste week na de behandeling is de huid kwetsbaar en gevoelig. Daarom geven we bij Filler House na de behandelingen enkele adviezen mee. Na ongeveer 24 tot 48 uur zal de huid tot rust komen. Het eindresultaat is zichtbaar na enkele weken. Na behandeling zal de huid nog drie maanden nawerken.

  • Gebruik alleen milde producten en draag tijdelijk geen make-up. In onze webshop vind je dermarollers en skincare producten voor elk huidtype die geschikt zijn ter ondersteuning van onze behandelingen.
  • 1 tot 2 dagen na de behandeling ervaar je mogelijk een branderig gevoel.
  • De huid kan na de behandeling gaan schilferen. Oude huidcellen maken zo plaats voor nieuwe huidcellen. Dit is een positief teken. Vermijd zonlicht tijdens het schilferproces.
  • Je kunt een rode of gevoelige huid, lichte zwelling of rode puntje op de huid ervaren.