• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

Profhilo behandeling

Wat is Profhilo?

- Anti-aging behandeling;
- Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
- Het lijkt op een skinbooster, maar dan met veel minder prikjes;
- Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

 

Werking
Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

 

Wat doet Profhilo?

- Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
- Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
- De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
- Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

 

Traject
Voor het beste resultaat is er meer dan één behandeling nodig. De tweede behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. Een langdurig resultaat kan behaald worden door de behandeling ongeveer iedere 6 maanden te herhalen. Zo blijf je je stralende huid behouden en worden fijne lijntjes vervaagd.

Geschikt voor wie?

- Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
- Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

 

Het Resultaat
Het resultaat is een stevigere en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

 

Nazorg
De nazorg van een Profhilo behandeling zijn vergelijkbaar met de nazorg van een fillerbehandeling. Wij raden een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af. Ook intensieve sportieve activiteiten kun je het beste vermijden vlak na de behandeling.
Prijs van een Profhilo behandeling kost €253,-