• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

PMU lippen

Aquarelle Lips zijn momenteel dé hit onder de influencers, voornamelijk in Amerika. Bekende en onbekende laten de fillers al links liggen en stappen massaal over op deze nieuwste techniek. Het geeft een mooie, volle en natuurlijke look, zonder duckface!

 

 

KISSPROOF AQUARELLE LIPS

De droom van elke vrouw is om de tijd die 's ochtends aan de spiegel wordt doorgebracht te besparen met make-up en het verbergen van de natuurlijke gezichtsonvolkomenheden.

Permanente make-up, of beter gezegd, semi-permanente make-up, wordt ook wel cosmetisch tatoeëren genoemd wanneer het wordt gebruikt voor het maken of perfectioneren van wenkbrauwen, eyeliners of lippen en schoonheidsvlekken. Permanente make-up is een nieuwe methode die decoratieve cosmetica vervangt door het aanbrengen van natuurlijke pigmenten met speciale apparaten op de bovenste laag van de huid. Stel je dat voor - make-up altijd perfect gedaan, natuurlijk en zonder werk. Dit draagt 24 uur per dag bij aan het zelfvertrouwen!

 

Hoe werkt het?

Semi-permanente pigmenten worden aangebracht op de oppervlaktelaag van de huid, ontworpen om natuurlijke gelaatstrekken te definiëren en te verbeteren. De pigmenten worden geïmplanteerd met behulp van microfijne naalden, een proces dat ook bekend staat als micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren. Het effect van permanente make-up duurt 1 tot 4 jaar. Het pigment zal na verloop van tijd geleidelijk vervagen, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, blootstelling aan de zon en algemene huidverzorging; herladingen kunnen dit echter corrigeren

Met permanente make-uptechnologie kunt u - bijvoorbeeld - de grootte, dichtheid en breedte van de wenkbrauwen aanpassen (in het geval van ontbrekende wenkbrauwen kan deze volledig nieuw worden gemodelleerd). Ogen worden gemarkeerd door ooglijnen - hun vorm kan worden aangepast en hun asymmetrie kan worden overwonnen. Ook de grootte, kleur en vorm van de lippen zijn aan te passen.

Behandeling Prijs
Aquarelle lips (incl. intake en nabehandeling binnen 4-8 weken) € 325,-
Touch up (3-6 maanden na behandeling) € 100,-
Touch up (6 maanden tot 1,5 jaar na behandeling) € 150,-
Touch up (bij behandeling elders of binnen 2 jaar) € 200,-

Lipliner Contouren

Onze klanten, vooral die ouder dan 40 jaar, worden geconfronteerd met het probleem van een wazige, wazige lipcontour. Voor deze gevallen hebben we een techniek die de vorm van hun eigen lippen benadrukt. De make-up-master en de klant kiezen de kleuren voor de tatoeage. Natuurlijk zijn natuurlijke tinten meer geschikt, wat moet samenvallen met de natuurlijke huidskleur van de lippen. De contour zal de toch al mooie lippen alleen maar benadrukken, waardoor ze nog verleidelijker worden.

Contour van de lippen met schaduw

Verhoog visueel het volume van de lippen en maak ze levendiger. Contouren in combinatie met schaduwen lijken op het effect van een licht gewiste lippenstift, omdat het midden van de lippen niet is gekleurd met pigment. De contour van de lippen is getekend met donkere verf. Meestal worden de kleur van de contour en bevedering geselecteerd afhankelijk van de wensen van de klant. Deze techniek ziet er goed uit op elke leeftijd. Het zal op natuurlijke wijze het uiterlijk en de omtrek van je lippen benadrukken.

3D Lips tattoo make-up

3D lippen tatoo make-up vereist het gebruik van verschillende tinten (meestal 5). De visagist bereikt het 3D-volume-effect door de contouren van de lippen te benadrukken met een donkerder pigment en het hele oppervlak met een lichter pigment. Deze techniek wordt als moeilijk beschouwd en kan tot 3 uur duren. Vanwege het driedimensionale effect is het mogelijk om verschillende esthetische gebreken te maskeren, met name de asymmetrie van de lippen, onnauwkeurige contouren, onvoldoende of overmatige volledigheid, bleekheid. Soms zijn er twee sessies nodig om permanente lipmake-up uit te voeren met behulp van de 3D-techniek. De eerste markeert de contouren van de lippen en tijdens de tweede is het hele oppervlak gevuld.

 

Lippen Naturelle

Deze optie van permanente make-up is geschikt voor het benadrukken van de lippen zonder sterke verandering in vorm, volume of kleur. Het oppervlak van de lippen is zo dicht mogelijk bij het natuurlijke gearceerd, daarom voert de meester werk uit met pigmenten van natuurlijke tinten met een onopvallende contour. Tintverf wordt dicht bij de basis aangebracht, zodat de permanente make-uppigmenttoepassing bijna onopgemerkt blijft door anderen. Zo'n liptattootechniek is geschikt voor klanten, die een lichte oneffenheid van kleur willen corrigeren en de lippen iets expressiever en helderder willen maken, zonder hun natuurlijke vorm te veranderen.

De Aquarel lippen

De aquareltechniek van permanente make-up voor lippen vereist geen contouren en is gericht op een gewone verandering in de kleur van de lippen. Het kleurpigment van natuurlijke gedempte tinten is gearceerd over het hele oppervlak van de lippen, waardoor een imitatie van schittering ontstaat, dus er is geen effect van viltstiftlippen of een heldere overgang.

Aquarellelips is een nieuwe techniek die u de mogelijkheid biedt om een gladde toon te bereiken met een natuurlijke tint die door de professional uitsluitend voor uw kleurtype is gekozen. Anderen denken misschien dat je een gloss of een lichtroze balsem aanbrengt. Geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, die bleke lippen willen versieren met een meer sappige tint.

Permanente "Lipstick effect" techniek

Dit type van de semi-permanente liptattoo wordt gekozen door vrouwen die de vorm en lipkleur volledig willen veranderen. Pigment wordt geselecteerd in de kleur die u bekend is en de PMU-kunstenaar vult het hele oppervlak van de lippen, waardoor het effect van aangebrachte lippenstift ontstaat. Met de juiste kleurkeuze worden lippen volumineus en verleidelijk. Dankzij deze techniek van lippen permanente make-up hoef je niet meer dagelijks lippenstift te gebruiken, in plaats daarvan wordt een glamoureuze look bereikt.