• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

LIPPEN OPVULLEN MET FILLERS

 

Naarmate we ouder worden verliezen de lippen volume en contour. Ze worden smaller en de contourrand lijkt te vervagen. De hyaluronzuur filler is speciaal ontwikkeld om dit probleem te verhelpen en er voor te zorgen dat jouw lippen hun natuurlijke volume en stevigheid terug krijgen. Er zal meer volume worden gecreëerd waardoor de lippen, die van nature misschien altijd al smal zijn geweest, voller gemaakt kunnen worden.

Naast een filler behandeling voor volle lippen, kan een lip filler de mondhoekjes weer rechter trekken en de rimpeltjes in en rond de lippen verzachten. Het vergroten van de lippen kan er zelfs voor zorgen dat “streepjescodes” ofwel rimpeltjes net boven en onder de lippen worden verzacht en/of voorkomen. Zo geven we jou weer jeugdige volle lippen, maar altijd op een natuurlijke manier.

RUSSIAN METHOD LIPFILLERS

 

Bij de ‘Russian method’ prikt de behandelaar met micro injecties in het buitenste randje van je lippen, waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi ‘’lip plumping’’ effect krijgt. Filler House is getraind in Rusland en gespecialiseerd in de Russian Method.

 

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

 

Er zijn heel veel verschillende technieken en combinaties die toegepast kunnen worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de lippen op een hele natuurlijke wijze te vullen. Ook is het mogelijk om de lippen met een combinatie van verschillende technieken te vullen.