• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

KRAAIENPOOTJES

 

Lachrimpels worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Kraaienpootjes zijn het gevolg van verminderde elasticiteit en afname van onderhuids weefsel.
Deze kleine rimpels rond de ogen zien er een beetje uit als de poot van een kraai. Deze rimpels ontstaan onder de ogen en aan de buitenrand van de ogen en waaieren uit naar de zijkant. Gedurende het leven worden kraaienpootjes dieper en prominenter, waardoor ze vaak in verband worden gebracht met ouder worden.

 

De kraaienpootjes worden meestal behandeld met botox maar met fillers is dit ook mogelijk.
Wij geven de voorkeur aan een zeer “natuurlijke” look en zijn van mening dat we nog steeds kraaienpootjes moeten hebben als we glimlachen, om de “twinkeling” van de oogglimlach te behouden. Botox® kan worden gebruikt om kraaienpootjes onder controle te houden door te voorkomen dat ze na verloop van tijd erger worden. Een ervaren BIG registreerde arts kan de benodigde hoeveelheid aanpassen aan de hoeveelheid lijnen, de structuur van uw gezicht en de manier waarop u lacht. Onze salon wil de effecten van veroudering verzachten en tegelijkertijd de natuurlijke beweging en expressie behouden.

Ons team past uw resultaat aan, afhankelijk van wat u wilt bereiken.