• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

STRAKKE KAAKLIJN

 

Samen met de kin vormt de kaaklijn de basis van het gezicht en zijn dus letterlijk gezichtsbepalend. Met een filler kan de specialist van Filler House jouw kaaklijn strakker maken.

Een strakke ononderbroken kaaklijn hoort bij een jeugdig uiterlijk. Het bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk en iemands aantrekkelijkheid. Naar mate men ouder wordt, zakt het onderhuidse vetweefsel van de wangen naar beneden. Ook slinkt tijdens het ouderdomsproces bot van de onderkaak. Daarnaast neemt het onderhuids bindweefsel en onderhuids vet af. Hierdoor wordt de huid slap en kan die gaan overbloezen over de kaak waardoor zogenaamde ‘hamsterwangen’ ontstaan. Deze hamsterwangen zorgen ook voor een brede vierkante kaaklijn, wat een mannelijke uitstraling kan geven. De verhouding tussen de jukbeenderen en de onderkaak is belangrijk voor een zachte uitstraling. Daarom is bij het ouder worden ook mooi om de jukbeenderen weer wat volume terug te geven waardoor het gezicht weer een aantrekkelijke V-vorm krijgt die een frisse en vitale uitstraling geeft.

 

Een fillerbehandeling geeft een mooi natuurlijk resultaat. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net zoals bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht verbeterd en krijg je een gladde gezichtshuid. De filler met hyaluronzuur geeft extra volume aan delen van het gezicht die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Al vlak na de behandeling zult u zien dat de gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor uw gezicht een zachtere, meer jeugdige uitstraling krijgt.

Een filler behandeling van de kaaklijn is, bij zowel vrouwen als mannen, al tijden een populaire behandeling. Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugd uit en heeft invloed op het hele gezicht. Het zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Wie wilt dat nou niet? Om dat effect te bereiken gebruiken wij een stevige gel; een filler.  Door de leegte met een stevig vulmiddel op de juiste plaats aan te vullen, ontstaat er weer een strakke, scherpe en dus weer jeugdige kaaklijn.

TIJDENS DE KAAKLIJN BEHANDELING

 

De kaaklijn zal tijdens de behandeling door middel van een filler (Stylage) worden gevuld. Jij geeft aan wat jouw wensen zijn en de behandelaar adviseert jou over de hoeveelheid en mogelijkheden. In de filler zit een verdovende stof en er word verdovende crème aangebracht. Voor de kaaklijn behandeling is ongeveer 30 minuten nodig.