• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

JUKBEENDEREN OPVULLEN

 

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Contouren van jouw gezicht kunnen van nature minder uitgesproken zijn of zijn afgevlakt door de jaren heen. Het accentueren hiervan met behulp van een filler is tegenwoordig een populaire ingreep in de cosmetische chirurgie.

Naarmate we ouder worden, begint het hyaluronzuur dat we ooit geproduceerd hebben af te nemen. Onze huid wordt droog en het gezichtsvolume begint af te nemen. De zwaartekracht trekt de huid naar beneden, wat resulteert in plooien en verslapping van de huid.

Na verloop van tijd verliest het midden van uw gezicht volume en vormt het onderste deel van uw gezicht bij de kaken. De huid begint af te zakken en trekt de gelaatstrekken naar beneden. Als u bent afgevallen, kan dit de verslapte gezichtshuid versterken.

In onze Salon gebruiken we alleen de beste fillers. Deze vullen het verloren huidvolume aan om die jeugdige kromming in uw gezicht terug te krijgen. Waardoor u strakke jukbeenderen terug krijgt. 

Met onze behandelingen zal uw huid er voller en ronder uitzien, waardoor uw gezicht er jonger uitziet.

 

WANGEN OPVULLEN

 

Veel volume verlies zie je vaak bij de wangen. mooi volle appel wangen zorgen voor een jonge en frisse uitstraling. Door de wangen subtiel op te vullen lift je het gezicht onder de wangen.

 

TIJDENS DE BEHANDELING

 

Jukbeenderen opvullen kan door middel van fillers waardoor de V-vorm van het gezicht meer aandacht krijgt en het gezicht gelift wordt. Voorafgaand aan de behandeling is er voldoende ruimte om jouw wensen en vragen te bespreken. De behandelaar zal jou vervolgens adviseren over de hoeveelheid filler en de verschillende soorten fillers. Filler House maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en op basis van calcium (Stylage). De filler zal tijdelijk het vochtgehalte van de huid verhogen, er wordt als het ware een kussentje van vocht gevormd. Voordat de behandeling begint, maakt de behandelaar foto’s. Deze komen in jouw persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controleafspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. Voor het opvullen van de jukbeenderen is ongeveer 30 minuten nodig.