• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
 • GRATIS CONSULT
 • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

WAAROM EEN  BEHANDELING BIJ FILLER HOUSE?

 

Filler House is inmiddels een vertrouwd gezicht in de omgeving. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de contouren en lijntjes in het gezicht. De salon onderscheid zich door uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala aan behandelingstechnieken en mogelijkheden. Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Er is alle tijd voor de klanten, om iemand gerust te stellen als dit nodig is en om samen de wensen te bespreken. Graag ontmoeten we je bij ons in de salon voor een behandeling waarbij jou wensen voorop staan. Voor de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats waarbij we de wensen en gezondheid doornemen.

 • 1.

  Alle behandelingen worden volgens strikte protocollen uitgevoerd door specialisten.

 • 2.

  Gratis vrijblijvend consult voor iedere behandeling.

 • 3.

  Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste consult tot de laatste controle.

 • 4.

  Eerlijk advies en behandeling door ervaren specialisten.

 • 5.

  Behandeling met nieuwste en beste technieken. We zijn altijd op de hoogte van de best en nieuwste behandeltechnieken.

 • 6.

  Hoogste kwaliteit en service.

MISSIE EN VISIE

 

Filler House is een cosmetische salon gespecialiseerd in fillerbehandelingen, huidverbetering en botox.

De Missie van en visie van Filler House bestaat uit het verzorgen van esthetische verbeteringen aan uw uiterlijk, naar uw wensen en naar de mogelijkheden die uw huid bieden. In het persoonlijk overleg komen uw verwachtingen duidelijk aan de orde. We streven naar een optimaal resultaat. Dat is altijd afhankelijk van de reactie van uw huid. Onze specialisten spreken en handelen vanuit ervaring. Zij geven een eerlijk advies en zorgen voor een realistische voorstelling van zaken.

“In de cosmetische geneeskunde kan je met minimaal invasieve ingreep, nét dat beetje extra zelfvertrouwen geven aan patiënten. Het is belangrijk dat iemand tevreden is met zijn of haar uiterlijk. Graag kijk ik samen met u naar welke behandeling het beste bij u past. Door nauwkeurig te luisteren en de tijd te nemen, kan ik een eerlijk advies geven dat goed aansluit bij uw wensen. Om zo uw natuurlijke schoonheid te belichten en een frisse uitstraling te bewerkstelligen.”