Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

Filler House is inmiddels een vertrouwd gezicht in de omgeving.
Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de contouren en lijntjes in het gezicht. De salon onderscheid zich door uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala aan behandelingstechnieken en mogelijkheden. Het is laagdrempelig en er is alle tijd voor de klant, om iemand gerust te stellen als dit nodig is en om samen de wensen te bespreken. Graag ontmoet ik je bij ons in de salon voor een kennismaking en intake gesprek, uiteraard is het mogelijk direct de behandeling te ondergaan.

 

In de salon word gewerkt met verschillende merken voor de filler behandelingen werken wij met o.a. Stylage ,Juvéderm en Teosyal, deze merken zijn op het hoogste niveau gekeurd en marktleiders op het gebied van fillers. Het is een natuurlijke filler waar hyaluronzuur in zit, hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor te huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur is wereldwijd de meest gebruikte filler, het is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie zeer klein.
Alle behandelingen bieden persoonlijke wensen, waarmee je huid jeugdig blijft en imperfecties in het gezicht op de meest natuurlijke manier worden verholpen.
Wij onderscheiden ons met een klein team van specialisten met uitgebreide kennis en ervaring en een breed scala aan behandelingstechnieken en mogelijkheden.