Nieuw in de salon: Profhilo behandeling voor slechts €253,-

 

WAAROM KIEZEN VOOR JUVÉDERM® FILLERS?

  • JUVÉDERM® is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler*
  • JUVÉDERM® maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde VYCROSS™-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistente filler.
  • De effecten van JUVÉDERM® VYCROSS houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de gekozen behandeling.
  • JUVÉDERM® fillers hebben dankzij de VYCROSS-technologie een hoge weefselintegratie in de huid, wat zorgt voor natuurlijk uitziende resultaten, ook tijdens een lach, frons of een boze blik.

*De nummer 1 aanbieder van hyaluronzuur fillers in marktaandeel volgens de markten waar deze gegevens beschikbaar zijn (2018).1

 

 


 

ONTDEK DE VERSCHILLENDE FILLERS VAN DE Juvéderm® VYCROSS REEKS

De injecteerbare fillers van JUVÉDERM® zijn ontwikkeld om verschillende delen van het gezicht te behandelen, afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken.

JUVÉDERM® ULTRA GLIMLACH

Juvéderm Ultra Smile zorgt voor een zichtbare lipvergroting en definieert zo de contouren van je lippen weer prachtig. De verhoudingen van uw boven- en onderlip kunnen op natuurlijke wijze worden verbeterd. Daarnaast voorziet de hyaluronzuurvuller je lippen van het nodige vocht en een natuurlijke glans. Het resultaat: Je lippen voelen weer zacht en soepel aan. Bovendien kunt u het product in uw lippen injecteren om volume toe te voegen zoals u wilt.

BEHANDELINGSGEBIEDEN

 

Lippen

DEZE 3 KENMERKEN MAKEN JUVÉDERM® ULTRA SMILE UNIEK:

  • De formule van Juvéderm® Ultra Smile maakt de lippen zacht en soepel en wordt vooral aanbevolen voor een natuurlijke en zachte verfraaiing van de lippen.
  • Juvéderm® Ultra Smile geeft de lippen een natuurlijk ogende volheid en een evenwichtige verhouding tussen de boven- en onderlip.
  • Soepele injectie: Door de toegevoegde verdoving is lidocaïne een aangename en pijnloze behandeling met Juvéderm® Ultra Smile mogelijk.

 

 

Zie onze tarieven voor de prijzen van Juvéderm behandelingen