Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

Skinbooster

Filler House voert effectieve huidbehandelingen uit op basis van de Restylane Vital Skinbooster. Deze behandeling met een speciale injectable geeft een schitterend resultaat wanneer huidverjonging of hydratatie gewenst is. Bij het ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. De Skinbooster Restylane Vital verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. De te injecteren vloeistof is gebaseerd op biologisch afbreekbaar hyaluronzuur en is beschikbaar in verschillende varianten.

Belangrijk: Restylane Vital is geen ‘gewone’ filler die volume geeft.

 

Meer informatie over de behandeling:

 

Met behulp van een zeer dun naaldje wordt een kleine hoeveelheid Restylane Vital onderhuids ingespoten. Afhankelijk van het te behandelen gebied en je wensen kan Restylane Vital Skinbooster met of zonder verdoving worden toegepast. Het is mogelijk dat er na de behandeling wat roodheid, lichte zwellingen of blauwe plekjes ontstaan. Dit ongemak is meestal na enkele dagen verdwenen. Een kuur van 3 behandelingen geeft het beste resultaat. Daarna kan de behandeling om de 6 maanden worden herhaald.

Restylane Vital Skinbooster geeft de huid een oppepper. Vandaar de term ‘skinbooster’. De huid ziet er zichtbaar gezonder uit, omdat de vochtbalans op peil is gebracht. Het resultaat houdt ca. 6 tot 12 maanden aan. Naar wens kan de behandeling zo vaak worden herhaald als gewenst. Restylane Vital Skinbooster kan worden toegepast voor de huidbehandeling van handen, het decolleté, fijne rimpeltjes, oneffenheden van de huid en verjonging van huid en handen.