Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

Het Kim Kardashian Package bestaat uit 4 behandeling in 1 pakket. Het pakket is bedoeld om alle contouren perfect te accentueren in het gezicht.
De volgende behandelingen zitten in dit pakket;

RUSSIAN METHOD LIPFILLERS

Bij de ‘Russian method’ prikt de behandelaar met micro injecties in het buitenste randje van je lippen, waardoor de lip meer gaat krullen en je een mooi ‘’lip plumping’’ effect krijgt. Filler House is getraind in Rusland en gespecialiseerd in de Russian Method.

JUKBEENDEREN ACCENTUEREN

Jukbeenderen opvullen kan door middel van fillers waardoor de V-vorm van het gezicht meer aandacht krijgt en het gezicht gelift wordt.

STRAKKE KAAKLIJN

Een filler behandeling van de kaaklijn is, bij zowel vrouwen als mannen, al tijden een populaire behandeling. Een strakke en gedefinieerde kaaklijn straalt jeugd uit en heeft invloed op het hele gezicht. Het zorgt voor een krachtige uitstraling met mooie contouren. Wie wilt dat nou niet? Om dat effect te bereiken gebruiken wij een stevige gel; een filler.  Door de leegte met een stevig vulmiddel op de juiste plaats aan te vullen, ontstaat er weer een strakke, scherpe en dus weer jeugdige kaaklijn.

KINCORRECTIE MET FILLERS

We geven de kin meer volume om jouw gezichtsverhoudingen en uitstraling te verbeteren. De kin maakt de kaaklijn in zijn geheel af, door deze mooi te accentueren word het geheel een mooi resultaat.

 

Boek nu dit pakket voor €950,-