Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

WAT ZIJN FILLERS?

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen.
Bij Filler House werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur.
Er zijn verschillende soorten fillers, die elk hun specifieke eigenschappen hebben voor bijvoorbeeld diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. 
De duur van het effect hangt af van het product en het te behandelen gebied.
Filler House werkt uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige producten, die hun effect meer dan uitgebreid aangetoond hebben.

Wij werken met  verschillende A merken zoals:

Stylage, Juvederm, Teosyal, en Profhilo.

 

Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet bij de volgende behandelingen:

  • Vullen van rimpels en oneffenheden
  • Volumeherstel van het gezicht
  • Volume & contour van de lippen aanpassen

Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate wij ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur geleidelijk af. Dit zorgt voor volumeverlies en zo ontstaan rimpels.
Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen
daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.
Er zijn verschillende merken en concentraties hyaluronzuur beschikbaar. Afhankelijk van de diepte van de rimpel of voor het creëren van volume, wordt gekozen voor het juiste product.

 

BEHANDELING

Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Een intakegesprek is bij  gratis en vrijblijvend. Na een uitgebreid consult wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld door de specialist.
Door combinatiebehandelingen met de verschillende hyaluronzuren en Botox wordt gestreefd naar een mooi en natuurlijk resultaat, uiteraard geleidt door uw wensen en voorkeuren.
Het effect van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal 9 to 12 maanden aan.