Klanten beoordelen ons met een 8,9 - info@fillerhouse.nl

Injectables

Filler House verricht op hoofdlijnen drie soorten behandelingen: Botox, fillers en huidbehandelingen (huidverbetering). Botox en fillers worden ook wel injectables genoemd omdat deze stoffen met fijne naaldjes worden ingebracht in de huid. De producten die wij in onze salon gebruiken, zijn A-merken, te weten StylageJuvederm, Profhilo, Theosyal  en Botox.

 

 

 

 

Fillerbehandelingen 

Fillers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om een groef, plooi of rimpel tijdelijk op te vullen. Ook zijn fillers geschikt voor het vergroten of verstevigen van de lippen, het aanvullen van volume onder de ogen en het verbeteren van de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel. Filler House werkt alleen met A-merken hyaluronzuur, zoals Stylage, Juvederm, Teosyal en Restylane Skinbooster. Dit zijn merken waarbij de veiligheid en werkzaamheid op langer termijn zijn bewezen. 

 

Botoxbehandelingen 

Botox kan worden ingezet om rimpels te verzachten die zijn veroorzaakt door het samentrekken van spieren. Botox verzacht fronsrimpels en laat beginnende lijntjes verdwijnen. Bovendien zorgt botox ervoor dat rimpels minder snel kunnen ontstaan. Ook kan botox worden ingezet tegen overmatig zweten onder de oksels of tegen tandenknarsen en hoofdpijn.

 

 

Huidbehandelingen 

Filler House voert effectieve huidbehandelingen uit op basis van de Profhilo en Skinbooster. Deze behandeling met een speciale injectable geeft een schitterend resultaat wanneer huidverjonging of hydratatie gewenst is.