• KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,7
  • GRATIS CONSULT
  • SERVICE,KWALITEIT & HYGIENE

 

No Show / Niet Verschijnen / Nakomen van de afspraak

 

 


 

Het is voor onze salon vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt.

Als u echter niet tijdig belt om de afspraak te annuleren of te verzetten hebben wij niet voldoende tijd om de agenda van de arts of behandelaar aan te passen. U zult begrijpen dat dit de bedrijfskosten omhoog brengt en wij op dat moment geen andere cliënt kunnen zien.

Wij begrijpen dat er tijden zijn dat u een afspraak moet missen door ziekte, calamiteiten of verplichtingen voor werk of gezin.

 

Indien wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst.

Als u te laat of niet binnen 48 uur voor de afspraak afzegt, brengt FillerHouse een wegblijftarief van €50,- in rekening voor het niet verschijnen op of te laat afzeggen van een afspraak.

Dit bedrag is opgebouwd uit de kosten van een reguliere afspraak incl. de gebruikelijke buitengerechtelijke incassokosten.

 

Fillerhouse is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Goede zorg betekent ook dat u snel bij ons terecht kunt. Als patiënten die niet op een afspraak kunnen komen op tijd afbellen, blijven de wachtlijsten zo kort mogelijk.

 

Dus heeft u een afspraak staan maar bent u verhinderd?

Zeg de afspraak dan uiterlijk 48 uur van tevoren per e-mail af.

Wij zijn 7 dagen per week dag bereikbaar via info@fillerhouse.nl of u kunt annuleren via uw bevestigingsmail van de afspraak. LET OP via die link is het ook alleen mogelijk te annuleren uiterlijk 48 uur voor uw afspraak.

Uw afzegging wordt dan behandeld en u kunt ten alle tijden een nieuwe afspraak inplannen via ons afspraken portaal.