Nieuw in de salon: Profhilo behandeling voor slechts €253,-

FILLERS

Een filler is een effectief middel om plooien en rimpels op te vullen.

Bij Filler House werken wij uitsluitend met oplosbare, tijdelijke fillers. 

Er zijn verschillende soorten fillers, die elk hun specifieke eigenschappen hebben voor bijvoorbeeld diepere groeven, fijne lijntjes of volumeverlies. 

De duur van het effect hangt af van het product en het te behandelen gebied.

Filler House werkt uitsluitend met goedgekeurde en zeer veilige producten, die hun effect meer dan uitgebreid aangetoond hebben.

Wij werken met het merk:

Stylage van Vivacy

CONSULT

Tijdens het gratis consult voorafgaande van de behandeling bespreken we uw specifieke wensen. Met behulp van een spiegel en andere hulpmiddelen kijken we samen naar de mogelijkheden.

Daarnaast vertellen wij u over de mogelijke risico’s en complicaties. En zullen we ook uw algemene gezondheidstoestand doornemen, met name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een eventuele behandeling met fillers in optimale omstandigheden plaats.

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling verdoven we het te behandelen gebied met een verdovende crème.

De fillers van Stylage® bevatten Lidocaïne(verdoving) en hebben een fijne naald waarmee de behandeling gedaan word.

RISICO'S & COMPLICATIES

Na de filler-behandeling kan er een klein blauw plekje verschijnen, dat na enkele dagen verdwijnt. In sommige gevallen kan bij de behandeling een kleine zwelling ontstaan. Dit blijft dan slechts enkele dagen aanwezig en verdwijnt spontaan.

Al deze complicaties komen zelden voor en daarom geldt een behandeling met fillers als één van de meest veilige en effectieve rimpelbehandeling die er bestaat. Fillers worden al jarenlang veilig en zonder bijwerkingen of complicaties toegediend.

RESULTAAT

Vrijwel direct na de behandeling is het effect merkbaar van de behandeling met fillers. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat u de instructies van de nazorg naleeft.

Het resultaat van fillers is echter niet blijvend.

De duur van het resultaat is per persoon verschillend en varieert van 6 tot 12 maanden.

Daarna kunt u de behandeling herhalen.

De ervaring leert dat naarmate u vaker een behandeling ondergaat, het resultaat langer aanwezig blijft en de behandelfrequentie afneemt.